Деликатеси и крекери

Хранилка PA 4720

Размери 19,5 x 11 x h 18 cm Цена 24 лв

Хранилка PA 4730

Размери ф 6 см Цена 14 лв

Щипка за крекери PA 4751

Опаковката съдържа 2 броя

  • Цена 5.00 лв

Ако вашият хамстер, зайче или морско свинче са се изморили от обичайните си храни и парченца салата, тогава деликатесите за малки животни, които предлагаме, ще ги въведат във възхитителен свят от нови вкусове и аромати.
От крекери и бисквити, до кексчета и билки, има много деликатеси за малки животни и лесно ще намерите вкусове и аромати, които да са перфектни за техните предпочитания.
Зарадвайте малкия си любимец с вкусни лакомства, създадени специално за малки животни. Някои лакомства са неразделна част от балансираната диета на домашния любимец. Лакомствата не трябва да надвишават десет процента от цялата храна, която приемат. Деликатесите могат да помогнат за разнообразяване на диетата на домашните любимци, а също така да окуражат естествено поведение като гризането. Твърдите крекери на пръчка са чудесен начин да се поддържат зъбките на гризачите в добра форма. Предлагането на деликатес е също така чудесна стратегия за сближаване с домашния любимец. Можете също да ги използвате като наградка когато учат нови трикове. Малките награди се използват за окуражаване на желаното поведение, без значение какъв е размера на животното. Независимо дали тренирате хамстер или чинчила, вашият любимец се нуждае от специфични хранителни вещества, за да е здрав. Давайте на зайчето деликатеси, богати на фибри, за да подобрите работата на гастро-интестиналния му тракт. Малките животни, като морски свинчета и хамстери често се нуждаят от сено, като добавка към храната им. Тимотейката е любимо лакомство на малките гризачи.