Ferplast Diva Brass - клетка за птици

Ferplast Diva Brass - клетка за птици

Ferplast Diva Brass- клетка за птици Ø 40 x 65 cm – 146 лв

146.00 лв.

Ferplast Diva Brass – клетка за птици Ø 40 x 65 cm

  • Кръгла клетка, идеална за канарчета, екзотични птици, малки птици
  • Мрежа в цвят античен бронз
  • Произведено с уважение към околната среда
  • Вратички за улеснен достъп
  • Твърдо пластмасово дъно със свалящи се табли за лесно почистване.
  • Включени аксесоари: 3 въртящи се хранилки Brava 1, една поилка, щипка за зеленчуци, хранилка за каша, 3 кацалки, една люлка, едно огледалце с малка камбанка.
  • Ринг на върха на клетката позволява да я окачвате.
Ferplast Diva Brass – клетка за птици Ø 40 x 65 cm – е средна по размер кръгла клетка за канарчета, екзотични птици и малки птици, с форма наподобяваща ориенталската архитектура.
Ferplast Diva Brass – клетка за птици Ø 40 x 65 cm – с нейния ретро чар ще създаде рафинирана атмосфера с уважение към околната среда. Иновативните методи за нанасяне на специалното покритие са напълно екологични.
Клетката Diva Brass е лесна за почистване и поддръжка, тъй като е екипирана с пластмасова база с две малки вадещи се табли, които улавят замърсявания и остатъци от храна.
Diva е екипирана с аксесоари, включващи люлка, огледалце с малка камбанка, пластмасови кацалки, поилка, клипс за храна и хранилка за каши. Специалните хранилки Brava 1 са направени от изцяло прозрачна пластмаса и наистина практични. Основното им предимство е че са свалящи се и имат функция въртене, което ги прави лесни за пълнене и почистване. Всяка е предвидена да се върти на 180°. За да ги напълните с храна, просто ги завъртете навън.
За почистване и поддръжка, можете да ги свалите от поставката им, без опасност птиците да избягат. В допълнение са снабдени със заключалка, която предотвратява обръщането им от птица. Brava 1  имат освен това полезни ръбове, които спират храната да не пада от клетката.
По желание клетката Diva може да бъде използвана с  поставка Stand F 54

Може да харесате още