Ferplast IBIZA OPEN WHITE - клетка за птици

Ferplast IBIZA OPEN WHITE - клетка за птици

Ferplast IBIZA OPEN – клетка за птици  49,5 x 30 x h 69 cm – 195 лв

195.00 лв.

Ferplast IBIZA OPEN WHITE – клетка за птици – 49,5 x 30 x h 69 cm

  • Правоъгълна клетка, идеална за канарчета, екзотични птици, малки птици
  • Характерна особеност е отварящата се предна част с пръчка за кацане
  • Мрежа в цвят бяло
  • Произведено с уважение към околната среда
  • Вратички за улеснен достъп
  • Твърдо пластмасово дъно със сваляща се табла за лесно почистване.
  • Включени аксесоари: 2 въртящи се хранилки Brava 2, една поилка,  3 кацалки, щипки за лакомства, хранилка за каша, люлка и огледало със звънче.
  • Дръжка на върха на клетката позволява удобно да я пренасяте или да я окачвате.
Ferplast IBIZA OPEN WHITE – клетка за птици – 49,5 x 30 x h 69 cm – е средна по размер правоъгълна клетка за канарчета, екзотични птици и други малки птици.
Описание
Благодарение на отварящата се предна част канарчетата и другите екзотични птици могат да имам моменти на свобода. Тази клетка за птици има правоъгълна база, а предната част може да се отваря напълно. Отварящата се предна част има кацалка за улеснение на птиците. Тази отваряща се предна част е особено полезна за ежедневната поддръжка и чистене на клетката. Освен това ви позволява да давате на малките си любимци ежедневна свобода да полетят из стаята.
Ferplast IBIZA OPEN  с нейния класически  чар ще създаде рафинирана атмосфера с уважение към околната среда. Иновативните методи за нанасяне на специалното покритие са напълно екологични.
Клетката IBIZA OPEN е лесна за почистване и поддръжка, тъй като е екипирана с пластмасова база с една малка вадеща се табла, която улавя замърсявания и остатъци от храна.
Оборудване
IBIZA OPEN е екипирана с аксесоари, включващи  3 пластмасови кацалки, поилка, щипки за лакомства, хранилка за каши, люлка, огледало със звънче и хранилки за птици. Специалните хранилки Brava 2 са направени от изцяло прозрачна пластмаса и наистина практични. Основното им предимство е че са свалящи се и имат функция ротация, което ги прави лесни за пълнене и почистване. Всяка е предвидена да се върти на 180°. За да ги напълните с храна, просто ги завъртете навън.
За почистване и поддръжка, можете да ги свалите от поставката им, без опасност птиците да избягат. В допълнение са снабдени със заключалка, която предотвратява обръщането им от птица. Brava 2  имат освен това полезни ръбове, които спират храната да не пада от клетката.
По желание клетката IBIZA OPEN   може да бъде използвана с пластмасова поставка

Може да харесате още