Ferplast Record 2 White - клетка за птици

Ferplast Record 2 White - клетка за птици

Ferplast Record 2 White – клетка за птици  39 x 25 x h 41 cm- 68 лв

68.00 лв.

Ferplast Record 2 White – клетка за птици – 39 x 25 x h 41 cm

  • Правоъгълна клетка, идеална за канарчета, екзотични птици, малки птици
  • Мрежа в цвят в бяло
  • Произведено с уважение към околната среда
  • Вратички за улеснен достъп
  • Твърдо пластмасово дъно със свалящи се табли за лесно почистване.
  • Включени аксесоари: 2 въртящи се хранилки Brava 1, една поилка,  2 кацалки, люлка, щипка за зеленчуци и хранилка за пюре.
  • Дръжка на върха на клетката позволява удобно да я пренасяте или да я окачвате.
Ferplast Record 2 White – клетка за птици – 39 x 25 x h 41 cm – е малка по размер правоъгълна клетка за канарчета, екзотични птици и други малки птици.
Ferplast Record 2 с нейния класически  чар ще създаде рафинирана атмосфера с уважение към околната среда. Иновативните методи за нанасяне на специалното покритие са напълно екологични.
Клетката Record 2 White е лесна за почистване и поддръжка, тъй като е екипирана с пластмасова база с една малка вадеща се табла, която улавя замърсявания и остатъци от храна.
Record 2 е екипирана с аксесоари, включващи  пластмасови кацалки, поилка, люлка, щипка за лакомства, хранилка за пюре и хранилки за птици. Специалните хранилки Brava 1 са направени от изцяло прозрачна пластмаса и наистина практични. Основното им предимство е че са свалящи се и имат функция въртене, което ги прави лесни за пълнене и почистване. Всяка е предвидена да се върти на 180°. За да ги напълните с храна, просто ги завъртете навън.
За почистване и поддръжка, можете да ги свалите от поставката им, без опасност птиците да избягат. В допълнение са снабдени със заключалка, която предотвратява обръщането им от птица. Brava 1  имат освен това полезни ръбове, които спират храната да не пада от клетката.
По желание клетката Record 2 може да бъде използвана с пластмасова поставка

Може да харесате още