Ferplast Swing 3 бяла вратичка

Ferplast Swing 3 бяла вратичка

Ferplast Swing 3 бяло вратичка за котка или куче 22,5 x 5 x h 25.5 cm.

  • 35 лв

35.00 лв.

Ferplast Swing 3 бяла вратичка за котка или куче 22,5 x 5 x h 25.5 cm. Размери на отвора 14.5 х 14.8 см. Вратичка с четиристепенно заключване – четири положения: “отключено”,  “заключено”, “разрешено само влизането” или “разрешено само излизането”. Мек затварящ механизъм.

Вече можете да инсталирате вратичка за домашни любимци, предназначена специално за вашите четириноги приятели.  Вратичките от серията Ferplast Swing могат да се инсталират на всяка дървена, метална или стъклена врата, както и на стена.

Модели

За котки и малки кучета се препоръчват моделите Swing 1, 3, или 5.  За средно големи или големи кучета са предназначени вратичките  Swing 11 или 15.  Моделът Swing 7 е снабден с нашийник с магнитен ключ и е перфектен за котки.
Всички вратички от серията Swing (освен моделите Swing 1 и 3) идват с иновативна система за спиране на вятъра, тоест механизъм за защита срещу течения. Друга важна характеристика е четиристъпковото заключване  (освен моделът Swing 1) което ви позволява да настроите типа заключване според нуждите си. Можете да разрешите само влизане, само излизане, както влизане така и излизане, а можете и напълно да заключите вратичката. Моделите Swing 5 и 7 са снабдени с индикатор за последно минаване, който помага да разберете дали домашният любимец е у дома или е излязъл навън. Състои се от флаг, поставен в долната част на вратичката и обърнат в посоката на последно преминаване.

Описание

Можете да поставите вратичката не само на външна, но и на интериорна врата – например на вратата на килера или на банята, където сте избрали да стои котешката тоалетна. Вградената вратичка е гаранция, че котката ще има по всяко време достъп до тоалетната си, без да се налага да ходите за да й отваряте.

Някои котки и кучета приемат веднага вратичката, други имат нужда от обучение за да се научат да я ползват. Може да използвате особено вкусно лакомство, за да насърчите котката или кучето да ползват вратичката. След като мине няколко пъти напред-назад с ваша помощ, за домашния любимец ще стане лесно да минава и сам.

Може да харесате още

Gold Patee Yellow Canaries 250g

  • 250 гр - 8.80 лв