Филтър

Ferplast BLUCOMPACT 01 - вътрешен филтър

Ferplast BluCompact 01 - вътрешен филтър - 7.5 x 15.5 x 5.5 cm

  • 54 лв

Ferplast BLUCOMPACT 02 - вътрешен филтър

Ferplast BluCompact 02 - вътрешен филтър - 13 x 15.5 x 5.5 cm

  • 64 лв

Ferplast BluModular 01 - вътрешен филтър

Ferplast BluModular 01 - вътрешен филтър - 8 x 8 x h 21,5 cm

  • 99 лв

Ferplast BluModular 02 - вътрешен филтър

Ferplast BluModular 02 - вътрешен филтър - 8 x 8 x h 30 cm

  • 109 лв

Ferplast BluModular 03 - вътрешен филтър

Ferplast BluModular 03 - вътрешен филтър - 8 x 8 x h 38,5 cm

  • 119 лв

Филтрите за аквариум, които предлагаме, са съобразени с нуждите на аквариумните амфибии, помагат за поддържане на здравословна среда за вашите любимци и също могат да допринесат за по-рядка нужда от смяна на водата. Фитрите помагат водата на вашия любимец да е чиста, защото той не само плува в нея, но я и пие.
Видът филтър за амфибии, който използвате, зависи от вида и размера на вашите любимци и какво количество вода трябва да се филтрира. При малките хабитати, в които отглеждате малки амфибии или за аквариуми с млади костенурки могат да са достатъчни филтрите на Ferplast, които се поставят хоризонтално във водата и имат нужда от не повече от няколко сантиметра дълбока вода.
Предлагаме и декоративни потопяеми филтри, които съчетават филтрация с платформа за печене, но те са подходящи за по-малки земноводни, като жаби, тритони, саламандри и малки костенурки.
По-големите хабитати за големи костенурки могат да изискват по-мощен филтър, като външен канистър, който да пречиства по-големи количества вода. Колкото по-голям и мощен е филтърът, толкова по-чиста поддържа водата. Все пак когато подбирате филтър уверете се че не създава твърде голямо подводно течение и не нарушава нормалното плуване на костенурката.
В зависимост от това какъв филтър подберете, може да бъдат подбирани и сменяни периодично филтърните пълнежи. Например филтърна вата, гъби, активен въглен или медии за биологична филтрация на водата. В зоомагазин Коала ще намерите богато разнообразие от филтри за вода и пълнежи за тях.