Храни

В нашия онлайн магазин се предлага широко разнообразие от храни за птици.
Храни за новоизлюпени бебета-птици, за ръчно хранене на птици осигуряват оптимален растеж и добро здраве.
Пълноценни балансирани храни за финки и амадини – основна пълноценна храна за тропически финки, амадини, астрилди, амаранти, подходяща за основно ежедневно хранене на птиците, пълноценна храна за европейски финки и амадини, както и пълноценна храна от премиум клас, предназначена за европейски финки и амадини с грижливо подбрани съставки.
Основна ежедневна храна за малки папагалчета и вълнисти папагалчета, обогатена със сушени плодове и зеленчуци. Супер премиум клас храна за малки папагалчета и вълнисти папагалчета.
Пълноценна ежедневна храна за канарчета и висококачествена супер премиум клас храна за канарчета и други малки декоративни птици, подходяща за ежедневно хранене.
Храни от супер премиум клас за малки папагалчета и вълнисти папагалчета.
Пълноценна ежедневна храна за средно големи папагали – Big Parakeet, Cockatiels, както и супер премиум клас храна за средно големи папагали.
Основна храна за големи папагали за ежедневното пълноценно хранене на папагала.
Супер премиум клас храна за големи папагали съдържа смес от семена и ядки и допълнителни елементи, необходими за здравето на папагала.
Пелетирани храни за папагали – пелети със специален състав, създадени от подбрани семена, пресни плодове и фъстъци. Пълна консумация, без загуби.
Специална храна за амазонски папагали и какаду – състои се от 97 процента органчни съставки и съчетава високо питателна смес от семена, зеленчуци, плодове и ядки.
Храни за насекомоядни птици
Храни за плодоядни и нектароядни птици.
Храни за амазонски средни папагали
Храни за амазонски големи папагали
Храни за африкански средни папагали
Храни за африкански големи папагали
Храни за австралийси дългоопашати папагалчета
Храни за австралийски големи папагали
Храни за лори.
Мека яйчна храна за птици