Храни

Ecopet Dog Adult 20kg

  • 20 kg - 135 лв

Ecopet Dog Energy 15kg

  • 15 kg - 135 лв

Fun Dog Adult 10kg

  • 10kg - цена 54 лв

Fun Dog Adult 20kg

  • 20kg - цена 94 лв

Fun Dog Energy 20kg

  • 20kg - цена 94 лв

Fun Dog Lamb 10kg

  • 10kg - цена 54 лв

Повечето хора хранят кучетата си с гранули или консерви. Тези обработени храни може да не са привлекателни за човека, но съдържат всичко, от което кучето ви се нуждае, за да е здраво и щастливо.

Качествените продукти са силно контролирани от съответните здравни ветеринарни служби и минават сериозни тестове от ветеринарни специалисти преди да бъдат пуснати на пазара. Какво точно се съдържа в тези храни?

Кучето, за разлика от котката, не е само хищник. Месото съставлява голям процент от диетата му, но домашните кучета могат да приемат също зърнени храни, плодове и зеленчуци. Тези немесни храни не са просто баласт,  а източник на ценни фибри, витамини, минерали. Добрата кучешка храна освен месо съдържа зеленчуци, зърнени храни и плодове. Най-добрата кучешка храна съдържа висококачествени версии на тези съставки, които са подходящи за храносмилателната система на кучето.

Най-добрата храна за вашето куче е тази, която отговаря на хранителните му нужди. Важно е да се помни, че не всички кучета имат еднакви хранителни нужди.

Кучетата се нуждаят от различни хранителни съставки през различните етапи от живота си. Хранителните нужди на подрастващото бебе са различни от тези на порастналото куче и съвсем различни от тези на много възрастното застаряващо вече куче. Големите породи кучета и подрастващи кученца имат различни хранителни изискания в сравнение с малките и той породи кучета и кученца.

Много хора предпочитат  Grain Free формулите, и наистина, ако кучето ви е диагностицирано с хранителна алергия, причинена от зърнени храни, изборът на Grain Free нормално се препоръчва от ветеринарите. За повечето кучета, обаче, зърнените храни са източник на пълноценни хранителни вещества и фибри. Както и по всеки друг въпрос, чувствайте се в правото си да обсъдите храненето на кучето си с ветеринаря си.