Играчки

Игра за хамстер Hamster Cube

Размери 12,5 x 9,5 x h 10,5 cm

 • Цена 25 лв

Игра за хамстер Hamster Lab

Размери 22,5 x 20,7 x h 14,3 cm

 • Цена 30 лв

Играчка за гризачи PA 4752

4 броя в опаковка

 • 6.90 лв

Играчка за гризачи PA 4753

4 броя в опаковка

 • 7.40 лв

Играчка за гризачи PA 4754

1 брой в опаковка

 • 7.40 лв

Играчка за гризачи PA 4776

1 брой в опаковка

 • 7.40 лв

Играчка за гризачи PA 4780

Диаметър Ø 12 cm

 • 18.40 лв

Играчка за гризачи PA 4782

Диаметър Ø 5 x 27 cm

 • 13.40 лв

Играчка за гризачи PA 4784

Диаметър Ø 1 x 10 cm

 • 9.40 лв

Играчка за гризачи PA 4786

Диаметър Ø 5 x 10 cm

 • 9.90 лв

Играчка за гризачи PA 4791

Диаметър Ø 5.5 cm

 • 8.40 лв

Играчка за гризачи PA 4793

Диаметър Ø 10 cm

 • 12.40 лв

Предлагаме богато разнообразие от занимавки и играчки за клетка:
Нашите дървени дъвкалки са безопасни, натурални и забавни лакомства за домашните любимци. Те са направени от твърдо дърво и имат привлекателен зеленчуков аромат. Дъвкалките предпазват зъбите от прекалено израстване и осигуряват забавно занимание, което облекчава скуката в клетката.
Мини натуралните топки са направени от 100 процента естествена слама. Малките гризачи ще ги дъвчат, дърпат, хвърлят и търкалят през часовете за игра и упражнения.
Натуралната топка, направена от клечки, вързани в центъра си и стърчащи по краищата, осигурява на гризача много забавление. Малките животни я харесват, защото има много стърчащи краища, които да дъвчат лесно. Безопасно дъвкане и удоволствие – две в едно. Играчка, която осигурява здравословна игра и помага да се облекчи скуката в клетката за зайчетата и другите малки гризачи.
Дъвкалките помагат за изтриването на постоянно растящите зъби на гризачите и са здравословно упражнение за тях. А също помагат за облекчаване на отегчението от клетката.
Топката за лакомства, направена от здрава техническа пластмаса може да бъде напълнена с бонбонки за гризачи или с любимите им пелети. Малките гризачи ще я дъвчат, побутат, хвърлят и търкалят с часове. Забавление и хранене в едно.
Солните и минерални дъвкалки са безопасни, натурални и забавни лакомства за малки животни. Идеални са за зайчета, морски свинчета, чинчили, хамстери, мишки и плъхчета.
Дървените стикове са 100% натурални дървени дъвкалки, вързани в сноп. Предлагат благоуханен снак за малките гризачи – зайчета, морски свинчета, чинчили, плъхчета, хамстери и джербили. Перфектното лакомство за гризачи, които обичат да дъвчат дърво, за да си изтриват зъбите.
Покритите с кора пръчки са неустоимо лакомство за малките гризачи.
Играчката с формата на морков или друг зеленчук е безопасна и забавна играчка за зайчета и други малки гризачи. Играчката стимулира дъвкането и изтриването на зъбите на гризачите.
Зорбингът за гризачи е безопасно колело за упражнения, с което малкият домашен любимец може да обикаля цялата къща. Свобода и забавление за него! Безопасен за хамстери, мишки, джербили, морски свинчета, зайчета. Препоръчително е да ги наблюдавате докато го ползват.
Тунелите за хамстери са направени от издържлива водоустойчива пластмаса, която лесно се чисти. Тези прозрачни тунели осигуряват забавление както за хамстера, така и за стопаните му.
Безшумните колела за упражнения са изключително забавни за гризачите. Те обичат да изразходват излишната си енергия тичайки на колелото, без да пречат на стопаните си защото колелото работи безшумно.