Колиба за коте

Вратичка за колиба Kenny 01

Размери 19 x 0,2 x h 31 cm

  • Цена 28 лв

Вратичка за колиба Kenny Mini

Размери 17 x 0,2 x h 25 cm

  • Цена 25 лв

Колиба Kenny Mini

Размери 60 х 40 х 40 см

  • Цена 89 лв

Къща Baita 60

Размери  67 x 53 x h 55,5 cm

  • Цена 220 лв

Къща Domus Mini

Размери  64 х 49 х h 44 cm

  • Цена 220 лв

Къщичките и колибите за котка са чудесен вариант за зимата за котки, които иначе спят в гаражи, на тераси, веранди, хамбари или просто на улицата. Домашните котки са на сигурно място когато са у дома, но има котки които живеят и спят навън, а всяка котка се нуждае от топлина през зимата, от уютно място, на което да прекара студените зимни дни и нощи. Къщите предлагат и прохладно място през лятото, на което да се скрие от слънчевите лъчи, както и сухо укритие в дъждовно време.
Външните къщи помагат на котката да пази лапите си от ледената земя, мокрото време и други климатични условия, като същевременно й помагат да се чувства комфортно, на сухо и защитено място.
Най-добрата локация, на което да поставим външна къщичка за котки е на място, където не духа вятър, не е ветровито. Това ще помогне на котката да е на топло когато температурите навън паднат.
Какво да сложим в къщичката за котки?
Одеала, кърпи, вестници задържат водата и не са подходящи за външна къщчка за котки. Те реално абсорбират топлината на котката и на нея й е още по-студено.
Предлагаме специални водоустойчиви постелки за колиби, които са много подходящи за външна къщичка за котки, тъй като не се мокрят и не задържат вода. Те са добри изолатори и не мухлясват.