Малък аквариум

Ferplast Capri 50 Led - стъклен аквариум 40 литра

Ferplast Capri 50 Led White - стъклен аквариум 40 литра - 52 x 27 x h 36 cm

  • 295 лв

Ferplast Capri Junior Green - акрилен аквариум

Ferplast Capri Junior Green - акрилен аквариум - 41 x 26,5 x h 34 cm - 21 L

  • 134 лв

Ferplast Capri Junior White - акрилен аквариум

Ferplast Capri Junior White - акрилен аквариум - 41 x 26,5 x h 34 cm - 21 L

  • 134 лв

Осигурете на рибката си дом, който и вие, и тя, ще обикнете. Ние можем да ви помогнем да намерите правилното решение за рибката си и за мястото, с което разполагате.
Може би искате да гледате една-две златни рибки или малко ято неонки на бюрото си.
Или търсите аквариум до 20 литра? Предлагаме малки аквариуми, направени от стъкло и от акрил.
Стъклото често е предпочитано решение за аквариум. Акрилните аквариуми имат някои предимства също – акрилният аквариум е много по-лек, издържлив, не може да протече, защото не е лепен със силикон, а е изцяло излят в цяла форма. Ако ще поставяте аквариум в детска стая с буйни деца, акрилният аквариум може би е за предпочитане, защото е по-нечуплив.
Повечето аквариуми, които предлагаме, са правоъгълни, но има и други форми. Клсическият кръгъл аквариум- сфера е сред най-купуваните предложения и предлага добра филтрация, аерация и циркулация на водата.
Дори в най-малкия апартамент или в детската стая може да се намери място за жива рибка- Но дали мини аквариумите са здравословен хабитат за рибките? Ако са правилно стартирани и получават адекватни грижи – да, могат да бъдат добър дом за малки рибки-
Добрата страна на мини аквариума е, че всеки може да си го позволи. Финансовата инвестиция е минимална, а мястото, което заема, е съвсем малко – буквално всеки може да намери място за аквариумче. Рибките са много успокояващи и приятни за наблюдаване и могат да дадат на децата възможност да се грижат за домашни любимци в условия, където други по-големи любимци не са допускани.
Препоръчително е да се снабдите с най-големия аквариум, за който имате място. Всяка система, която е твърде малка, за да приюти филтър и нагревател, трябва да бъде използвана много предпазливо. Най-добре потърсете малко аквариумче, което все пак включва всички видове оборудване – филтър, нагревател, осветление, помпичка за въздух.