Поводи и нагръдници

Ferplast Jogging Large - нагръдник и повод

Комплект нагръдник и повод за гризач, коте, мини куче

  • 28 лв

Ferplast Jogging Medium - нагръдник и повод

Комплект нагръдник и повод за малък гризач

  • 25 лв

Ferplast Jogging Small - нагръдник и повод

Комплект нагръдник и повод за малък гризач

  • 24 лв

Ferplast Jogging XLarge - нагръдник и повод

Комплект нагръдник и повод за гризач, коте, мини куче

  • 29 лв

Ferplast Ny Ham - повод за хамстери

Комплект нагръдник и повод

  • 10 лв

Ferplast Ny Rab - повод за зайци

Комплект нагръдник и повод

  • 18 лв

Поводи, нагръдници за зайче, морско свинче, чинчила, порче, хамстер
Все по популярно е сред собствениците на малки любимци да извеждат своето зайче, морско свинче, хамстер или чинчила навън, за малко свеж въздух и слънчева светлина на каишка. Дори да не ги пускат да стъпят на земята, а да ги носят в чанта или в ръка, собствениците на малки любимци предпочитат да ги обезопасят като им сложат нашийник или нагръдник и сигурна каишка, така ако малкото животинче внезапно скочи на улицата, няма да може да избяга, защото собственикът ще държи каишката му.
Тези поводи се използват също за изложби.
Използването на нагръдници и жакети се предпочита от повечето собственици, защото те предпазват чувствителната шия на любимеца като прехвърлят натоварването към гръдния кош.
Нагръдникът не само ви позволява да насочвате по-добре животинчето докато се разхождате с него, той също ви помага да сте сигурни, че то е в безопасност и близо до вас.
Вашето любимо порче, зайче или морско свинче получава достатъчна доза движение ако го извеждате редовно на разходка на каишка из близкия парк например.
Някои нагръдници са изработени от здрав найлонов материал, предлагат се в много размери и са регулируеми, така че пасват сигурно на повечето малки животинки.