Тоалетни принадлежности

Geniko Dog Cat - мокри кърпички зелен чай

40 броя - 30 х 20 см

  • цена 9.50 лв

Гребен GRO 5788

Размери 15 х 4 cm

Цена 12 лв

Гребенче GRO 5812

Размери 7 x 9 x 6,3 cm

Цена 9 лв

Гребенче GRO 5836

Размери 10 x 6,3 cm

Цена 3.50 лв

Гребенче GRO 5838

Размери 15 x 4 cm

Цена 9.50 лв

Лепяща лента GRO 5952

Ø 4,4 x 21,5 cm

Цена 9 лв

Ножица GRO 5810

Размери 16.5 x 6,2 cm

Цена 19 лв

Ножици GRO 5988

Размери 16 x 6 x h 1  cm

Цена 24 лв

Ножичка GRO 5808

Размери 10.5 x 5,2 cm

Цена 9 лв

Гребени и четки за поддържане на козината в отлично състояние, шампоани за малки гризачи, спрей за премахване на миризми от домашни любимци, пясъчна баня за чинчила
Много хора къпят редовно зайчето или морското си свинче, както биха къпали кучето си, а също така малките домашни любимци се нуждаят от редовен груминг. Дали ще осигурите на чинчилата си пясъчна баня за ежедневните й нужди, или ще четкате козината на декоративното зайче, за да я почистите и да й придадете блясък, има много неща които собствениците на малки любимци правят, за да изглеждат и да се чувстват техните животинки чудесно!
Има множество различни предложения за четки, ръкавици, гребени за разресване и прочистване на козината, така че домашния любимец да е в топ форма и да оставя възможно най-малко козина из къщата.
Има линия продукти специално предназначени за премахване на миризми, които могат да бъдат използвани за неутрализиране и намаляване на миризмите на домашни любимци като домашното порче.
Различни видове дезодоранти и шампоани помагат да се справите със замърсяванията и неприятните миризми от домашните любимци.
Дали имате любопитно порче или забавно морско свинче или мишле, което обича бонбонки, за да поддържате доброто здраве на домашния любимец, трябва да пазите клетката му чиста и да използвате подходящи за него четка, шампоан и други продукти, необходими за адресиране на специфичните нужди на вашето животинче.
За да бъде заешката козина чиста и разплетена, има специална селекция гребени и четки за козина, както и ръкавица за обиране на козина, която е на път да опада.
Изискващите пясъчна баня малки животни, които се нуждаят от нея за да отстранят излишното омазняване от козината си имат възможност да се възползват от нашите специални предложения и промоции – специално за джербили, чинчили и мини хамстери.